Квиток на потяг для дитини

Подорож потягом з дитиною

Опубліковано: 2022/04/30
Категорія:

Залізниця, дружня до дітей та батьків

Якщо для дитини потяг – це веселий вагончик, що мчить рейками, то для батьків – це швидше подія на межі контролю, необхідність знання інфраструктури, а також виконання різноманітних дій, що вимагає не менше 6 рук. На щастя, швидкісна залізниця вийшла на відміну від очікувань і тепер подорож може стати насолодою для дитини, а головне – для батьків.

Безкоштовний квиток

Загальновідомо, що подорож коштує грошей, особливо подорож з дітьми. Однак у більшості європейських потягів діти до 2-х або 4-х років (залежно від потяга) можуть подорожувати безкоштовно на колінах дорослого. Якщо батьки хочуть, щоб маленька дитина сиділа на окремому сидінні, тоді необхідно придбати залізничний квиток на потяг за тарифом для старших дітей.

Безпечна подорож

У випадку з автокріслом або іншими переносками для дітей справа представляється подібним чином. У такій ситуації для розташування дитячого крісла потрібне окреме місце – це передбачає придбання окремого квитка для дитини. У більшості країн немовлятами вважаються діти віком до 4 років.

Podróż pociągiem z dziećmi

Знижки на квиток

Особи, які подорожують з дітьми, можуть розраховувати на знижки для наймолодших. Звичайно, знижки залежать від типу потяга та країни, в якій ми подорожуємо. У деяких потягах можна замовити окреме купе для всієї родини. Також існують спеціальні тарифи для сімей з дітьми – т. зв Kid & Co. Один або обидва батьки, які подорожують з дітьми, можуть подорожувати зі знижкою 50%.

Потяги дружні для сімей

Більшість швидкісних потягів обладнані належним чином для батьків, які подорожують з маленькими дітьми. Подорожуючи потягом, ви можете використовувати пеленальний столик або підігрівач для пляшок, які є в вибраних вагонах. Для пасажирів, які подорожують першим класом, на багатьох маршрутах європейські залізниці пропонують можливість замовлення страв, приготованих спеціально для дітей.

Наступними зручностями для батьків, які подорожують з дітьми є: пріоритетна реєстрація, додаткове місце для багажу, більше простору у вагонах, а також допомога з унесенням багажу.

Podróż pociągiem z dziećmi

Переваги, що випливають з подорожі потягом з дітьми:

    • дитину не потрібно пристібати ременем безпеки, вона має повну свободу, тому немає необхідності робити зупинки для простування ніжок, як це буває під час подорожі автомобілем
    • коли дитина хоче спати, але не може заснути сама – існує можливість її обійняти/поносити
    • можливість користування туалетом (особливо взимку, коли його потрібно одягнути і винести з машини).

Комфортні умови в сучасних потягах дозволяють подорожі з дитиною бути задоволенням як для дітей, так і для батьків.

Бронювання квитка на потяг онлайн

Бронювання та придбання залізничних квитків онлайн, а також розклади руху потягів доступні на порталі EuroPodorozh.com.ua.

Забронюй прямо зараз квиток онлайн на подорож залізницею. Тільки в нашому сервісі – EuroPodorozh.com.ua

Автор AR

Пошук сполучення